Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2015 21:59 - ПЕТАТА ВЕДА
Автор: balar Категория: История   
Прочетен: 1091 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                               
         Според древна легенда  някога преди потопа съществували пет веди. По време на потопа те били поверени на Ману да ги спаси за бъдните поколения,  но той изгубил едната. Петата веда. След потопа тази изгубена веда била намерена отг един демон който вместо да я върне на Ману я задържал за себе си,  но понеже неразбирал нищо от написаното я итнерпретирал както намерил за добре. 
 Коя е петата Веда и къде е тя? Кой е демона,  който я е намерил и вместо да я върне се е възползвал? Според някои извори това е...Библията. Дали наистина е така? Библията Петата Веда ли е? Изгубена по време на потопа и след него открита от злонамерен хитрец,  който вместо да я върне я превел както му скимне превръщайки свято писание в епос на омразата расизма и злото? Нека имаме предвид,  че обикновенно хората четат направо без излишни съждения.  
 Дали е ерес и богохулство или истина само Бог знае. И Ману и оня демон,  който и да е той. А кой е той? В Библията Яков се бори с един Ангел. Защо? Не е ли странно,  че точно родоначалника на "богоизбраното" племе се бори с Ангел= Анунак=небесен човек? Защо на Ездра му е било нужно да превежда Библията във Вавилон ако тя наистина е била написана на иврит?  
 Всъщност онова богоизбрано племе няма нищо общо с днешното. В Библията Бог твърдир  че ще запази само малка отломка на отломката на отломката,  която ще подложи на жестоки страдания за да ги пречисти. Тази отломка са днешните палестинци,  а не хазарите претендиращи да са древните израилтяни. 
 Не бъркайте ашкенази с хазари. Херодот пише за скити заселили се в Близкия Исток. В римско време там съществувал град наричан Скитопол. Потомци на тези скити са ашкенази или асканци. Те не са хазари,  те са скити. Колкото до хазарите религията не може да смени кръвта,  само мирогледа. Въпрос. Защо ние сме единсвените,  които Официално отказват да участват в холокоста и защо през времето на османската империя гонените от запад евреи намират именно тук покой? 
 Манипулации,  Тайни и Загадки.
Вярно,  че за да унищожат Хазария се обединили дори врагове, а хазарите се заклели да унищожат потомците на всички участвали във войната срещу им.  Според легендите Хазар е син на Алп-Тюрк, който е брат на Алпите Българ и Ерми. 
 Не резделяй и не владей! Обединявай ! 
Живеем в последните времена и ако не спрем да се делим по религия,  цвят,  раса социално положение ни чака унищожение. 
 В Библията също се говори и за Змийски идол скрит зад олтара на Храма,  така че хората без да знаят вместо на Бог да се преклатят пред някаква си змия. Това е змеят нидхогур,  левиатан,  питон,  апофис ...Врагът е един и същ и само имената са различни,  защото езиците са различни. И се смее и отрича легендите на древните защото се страхува от истините в тях. 
Имената са различни защото езиците са различни. 
 Един казва Шива,  втори Зевс,  а трети Саваот. Един ще каже Елохим,  друг Аллах,  а то е едно.  
 Библията петата Веда??? Звучи смешно, но ако наистина е така? Всъщност защо наистина на Ездра му е трябвало да превежда нещо ако е било на неговия език? Чакайте! Нормално ли е в свещенна книга да има толкова омраза?????? Та тя започва с братоубийсто! Не просто убийство на някой си там,  а братоубийство. 
 Махнете гласните и  обърнете думите така както трябва не от дясно на ляво,  а от ляво на дясно,  а после сложете гласни да видим какво ще стане. 
 Това е само хипотеза,  но все пак дали изгубената пета Веда не е Библията? И ако е наистина така то тя непренадлежи ли на нас потомците на Ману=Ийма=Имен? 
 Това е само еретична хипотеза , основана на митове и легенди. Но според древните митовете са истини предавани от уста на уста до деня,  в който се появи този,  който ще ги разбере. Не трябва да се смеем на митовете и легендите,  а да се опитаме да разберем посланието криещо се в тях.
  
 


Тагове:   мит,   библия,   загадки,   веда,   истина,   история,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balar
Категория: Забавление
Прочетен: 295761
Постинги: 212
Коментари: 112
Гласове: 435
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031